Nuqman Akif, Zafran Hadif & Qaisara Nadya

By: Zuhairah Lailiyah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 1-Jun-2002 00:00 Email | Share | Bookmark
Our Wedding.... Din & Olie

Din & Olie... we are husband n wife..
Smiles of love... :D
Mana wife I ni?
Kita nak kena tunggu apa lagi ni?
Jom jalan...kiri..kanan...control macho..
Ni lapaq ni..dr semalam tak makan..
Semua family Din... ada lagi kat canopy lain..ramai depa...
konon dok tunggu kekanda... control..
hahahha..jari besaq cincin tak celuih ka ni?
This are my good frens...
My Big family... anak2 arwah mak n abah...
Alhamdulillah, finally we are Husband & Wife. Kami di nikahkan on 1st June 2002 at 7.15 a.m..hahaha... awainya... just imagine...kami dah tunggu "gang" lelaki since 6.30 a.m. kat Masjid Jalan Sultanah...punyala...ketaq kepala...gang lelaki mai lewat..7.05 baru depa sampai janji pukoi 6.45 a.m....I dengan ketaq protnya mcm nak gheyau la...dahla Tok Imam a.k.a. Juru Nikah fully booked...lewat skit lagi "dia" kata tanggohla sebab koi 8 a.m. dia ada "janji" di Masjid Taman UDA..

Overall wedding prog goes as planned. Cuma yg tertinggai gang "kompang"..last minute cancel...nak geram pun macam "maleh'..buang karan saja....nasibla my bro in-law dah standby lagu2 kawen....so masa pengantin mai tu...pasang CD sajala...hahahaha..very simple wedding but full of memeories..everybody berpuas hatti dgn hasil usaha masing2... kami bekerja sebagai adik bradik yg sungguh cooperative...Ya Allah, aku hanya mampu berdoa agar abang2, kakak2, ipar2 dan anak2 saudaraku sentiasa di limpahkan rahmat olehMu... appreciate their efforts... walapaupun mak ngan abah dah "tak dak"...kami satu family masih boleh organize this wedding dgn "jayanya"....sama2 kumppoi duit utk wedding ini... Terima Kasih ...dr adik bongsu kalian...

Kak Ielah & Abg Aziz, Kak Akiah & Abg. Anoar, Kak Wiyah & A. Zul, B. Chaq & fKak Anne, Kak Iedah & Abg Jam, B. Chik & Kak Zetty dan anak2 menakan...Kak OK & Family...To Nazley... thanksla..makeup hg dlm gambaq nampakla aku ni mcm "elok" dr kebiasaan... isk tapi tang hg cukoq bulu kenin aku tu...hat tu aku terseksa tau dak... (

Thanks to member Taman UDA and ANJUNG MIMOS yg mai..:

Elah, Kiki, Dura, Liza, Farah Dina, Shark, Mimie, Raz, Linda & Annas... woi...kecuali annas...kita dlm gambaq nampak sama "renek" la woi...makcik2 aku kata..pandai Olie cari kawan...hahahha... love u all.. jom kawen woi..takkan aku ngan Liza saja kawen ni...mana boleh...satgi takleh nak "mengata".... )

woi..sorryla..lupa nak bagi potpouri yg ku reka khas utk "hampa"...masa tu apa pun tak pikiaq dah...nak bukak mulut pun segan..konon la aku ni...dan lupa woi nak tapau lauk bagi kat hampa...sorry banyak2..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net