Nuqman Akif, Zafran Hadif & Qaisara Nadya

By: Zuhairah Lailiyah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 22-Sep-2010 01:43 Email | Share | Bookmark
INTAZ DAY datang lagi

Assalamualaikum,

morning semua..sihatla hendaknya... I tau x dak org pun yg berFP sekarang ni..tp sjla..nk bertulisan jgk... pagi td dpt surat Sabtu ni Intaz Day 2010... la short notice...tp this yr kena pila sbb laste yr x pi...sbb apa this yr penting... Muhammad Zafran Hadif akan graduate...Ya Allah dh besaq dah anak2...thn depan dh nk darjah 1....akan bermulala episode "huruhara"... and hopefully by next yr kami pun akan berpindah ke rumah br di Bandar Putra...tp distance to town mmg lagi jauh dr lokasi sekarang dan buleh imagine sosana pagi2....jenoh..ada yg pi rumah Teh/Mak Ngah x mandi ni...hahahahahaha...

so Intaz Day nk pakai baju apa ni...baju Raya dhla x sedap pakai ...nk beli bj lein..part ni malas ni...sbb dh gemok sgt..nk cr size pun payah... Mama jd bagai di pam2 ni since Akif admitted in ICU dulu...org susah hati x lalu mkn...I ni pesen lein..susah hati koi sedap mengunyah...Dr suruh keluaq ICU x dak tempat lain nk tala pi cafe...cuba depa buat free gym ka kt hospital kan...lehla beriadah..hehehehehe..alasan... sebut pasai Akif..Alhamdulillah syukur..umur dia panjang..Allah masih bg kami kesempatan utk bersama Akif lagi..dan kalau boleh Mama nk selalu bersama2 Akif..x leh imagine kalau Akif x dak...masa kt ICu tu pun Mama sebut di mulut mama redha tp jauh dlm hati...Mama takot sgt Mama rindukan Akif .....Akif sihat sekarang..bdn dh naik...Alhamdulillah..mintak Allah beri Akif kesihatan yg begini sentiasa...minum susu pun byk dah lani...kalau ngan Mama Baba dia minum 2 jam sekali..kalau Mak Ngah sejam sekali....hahahahaha .Mak Ngah yg bbsit dia sekarang kt rumah..Mak Ngah syg dia sgt2...bertuah Akif ada Mak Ngah... Akif dh x dok kt INTAZ coz dia agak fragile...xpala...InsyaAllah semua dh Allah atur...dgn kerjaya Mama yg agak flexible sekarang....Allah dh atoq elok...Alhamdulillah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net