Nuqman Akif, Zafran Hadif & Qaisara Nadya

By: Zuhairah Lailiyah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 26-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
On Her B'day Celebration....thanks guys..

kami br sampai dan hujan br seriyat
dhsiap susun2...nasib x dak sapa mai lagi
Sara dok supervise abg mc d tu susun food
View all 118 photos...
Glad that Azza can be the photog of the day...unpaid one...thanks so much Azza....I really love all these...mcm x sanggup lak nk menambah gambaq from my cammy.....buat entry lein nnti...hahahaha....syoknya...thanks so much dude.. :Dsyokla tgk or gpakai camera besaq2 nih....time lagu ni la mola rs nk "bertukaq"....Ultraman D, bertukaq...hehehhehe...ok kita tgk gambaq2 from Azza dulu....cun kan..cunnnnnnnnnnnn

-









SCENARIO

Date : 26th Oct 2008 ( Sunday)
Time : 4.30 pm until 6.30 pm (Azza & myself smapaipun dh 4.45 pm. sebbaik x dk sapa mai lagik )
Venue : Mc Donalds Telok Chempedak, Kuantan, Pahang
Weather : Right after "cats & dogs" rain.....chewah..ms tu dok pujuk jiwa kata hujan rahmat
Guests : All VVIP from KL mai.. Mira yg 'gaya sarat' but surprise tu x tahan tu..... really apprecaite & terhutang budi.. Fateen (KTN) sekelorga pun mai..thanks sooooooooo much guys ...others ... officemates, baba's frens & families......



Diva Mommies yg sudi mai jejauh.. amat terhutang budis... (pix from Ieyta)



Monday, 20-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy 2nd Birthday My Baby Girl

my sweet angel.. i love u so much..
party near the beach....jom semua..jom
Hi..I'm 2 today-blouse sponsored by MakMertua:bf pilih kot, suka
View all 9 photos...




hehehehe...anak mama dh 2 thn hari ni...dia happy sgt this morning. .sbb menyanyi happy birthday to you..tp dia mesti to "baba"..sbb br2 ni besday baba hopefuly ramaila dpt attend nnti birthdya Nadya...maila jom memeriahkan majlis...kalau hampa x mai...kami x dak sapa2 di sini.. antara aunties yg dh confirmed nk mai dr jauh2 tu...terima kaish sgt2...kami sungguh menghargai nya.. ... tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa tahap list wajib gang FP;-) x sabaq nk tambah nama dlm list tu...maila ye.. :

1. Azza - mummy Sara
2. Mira - mama Kak Ca
3. Lieza - ummi Abg Haziq & Hazim
4. Zully - mama 3Dhias - Haariz (abg ipaq), Hadif Jr (bopren) & Nuha (adik ipaq)
5. Ieyta - mama Shariq & Shazad (bopren Nuha)
6. Cak - mama 2Ls - Lya & Laily
7. Ida - mama Aqil & Aqira
8. Fateen - mama 2D - Danish & Dania....ni dok dekat sgt..x hadir mmg pi rumah panggey...
9. Jue - mama 3Megats - jue, Olie dh confirmkan kedatangan Jue...hahahahaha...
10. Aimi - mama 3 heroes - Aimi pun..dh alang2 kan...x smapai 20 km nk smapai ke venue party....mehla ye..

Quote:
gambaq taken ptg besday dia...after work..dia dok berlonggok 3 org ataih longgokan kayu kayan kt rumah transit nampak mama & baba keluaq gheta teruih ckp "aner cake ya?" alololo kesiannya..x expectla depa dok tunggu cake besday dia...mesti ada yg dok habaq tu..sbb tu dia tanya... Baba teurih pi ambik "bunting" yg br siap...dia serookla tgk gambaq dia besaq mlm tu lepas lepak rumah transit, kami pi singgah SR tapau 3 slices cake habuan dia n to share with abg hadif, abg akif, mama & baba at home... ww love you so much lil angel of our heart


Monday, 6-Oct-2008 03:36 Email | Share | | Bookmark
Riang Ria Raya Kami Sekeluarga...

Penyimpan mohor besar kata hari ni hari rayaaaaaa...
jom adik kita posing2 dulu
ikut mcm abang ni
View all 99 photos...


Salam Aidilfitri semua..... semua sure mood raya lagikan..ahkak sj yg dh start gheja hr ni .Alhamdulillah, Raya this yr kami pun syok jugakla.. terubat jugakla x balik Kedah this yr... dok Kuantan pun..berjalan saja.....syok sgt..rumah yg x "bersiap" tu pun ada jugakla org mainya.. sabit x brapa nk sihat (batuk semput dan sewantu dgnnya), activity berjalan di mlm hr agak kurang....siang sj yg activenya... Baba sj maintain fit Raya nih... Mama ngan Akif la kena attacked.. Hadif & Ndaya batuk2 n dedar2 nk demam...raya 4 (Saturday), dh smeua ke clinic disebabkan gambaq payah nk upload, FP ni jd dia jd slow motion jer...agaknya pasai ramai dok gelut nk upload gambaq raya memasing kan.. Flickr ngan FB sj yg still smooth...so dengaq creta sjla dulu noooooo moh kite tgk lagu mana Kelorga Nordin beraya this yr... jgn mein2, theme color tukaq last minute...syok pulak semua pakai 'pink" neh meriahhhhhhhhhh Mama jer mcm pink potato rupanya...hadoihla..

1 Syawal - Raya Pertama
Rendang Mama dh siap masak mlmnyer...Rendang Zully's style...udahla x bwk balik pulak recipenyer..main pakai boh jerla... Alhamdulillah lepas tekak Baba pun jdla... pagi ni lewat sikit bangkitnyer, pukoi 5.30 am br terjaga..weh penat mlmnya tu...naisb bahan2 smeua dh ready, Mama kena buat lauk utk di mkn bersama nasik minyak...main course kt rumah Tok Ayah, Nasik Dagang + Nasik MInyak...lein2 tu adela nasik himpit ketupat lemang rendang kuah lodeh tu mmg ada...so Mama ni di beri task utk buat Ayam Masak Merah + Rendang...bergelutla kt dapoq pagi2 tu...mana ngan baju x iron lagik lambatnya part goreng ayam tula...sambey dok goreng dok iron baju.. dlm pukoi 7 a.m bebudka tu br bangkit... sempatla siap semunya.. bersemnagat Abg Hadif hari ni sbb nk ikut Baba pegi semayang Raya....excited dia, awal2 dh nk mandinyer...dh Nadya x leh tgk Abg Hadif masok toilet, dia pun sebok nk mandi... dh siap pakai baju, Mama suruh bebudak 2 bradik tu posing sikit... comey pulak tgk sedondon depa pakai pink... kisahnya, Baju Melayu bebudak lelaki (Akif & Hadif), beli last minute kt Kamdar, size x de...Akif pakai seluaq size 2, baju size 4...haha while Hadif, baju seluaq size 5 (muat2 jer), tu pun Mama terpaksa tetas jahitan cekak musang tu sikit sbb nk bagi kepala dia celuih masok.. buleh tahan "besaq" diameter kepala anak2 kami nih.. merayau cari samping pun stau hal...Alhamdulillah dpt jugakla... Nadya pun bj size bj dia muat2 jer..Mama beli x bwk dia, dk imagine mcm dia tu kecik lagik ..ropanya buleh tahan jugakla...size 2 pun...kt lehiaq tu x muat nk serelom...paksa2 jugakla...silap haribulan mmg mama nk kena gunting kt lehiaq tu..tp tula ade beadings susah la pulak.. mcm2 hai ke baju ni.. ok dha...lepas dh siap smeua, kami x bermaafna lagik..sbb Baba kata dia dh ada ayaq sembahyang...so depa 2 branak jerla pi semayang sunat Aidilfitri...kami 3 branak tinggai tk rumah...Abg Akif kejap tu dh bangun...lepa smandi.siapkan dia.. last br Mama yg bersiap x lama depa pun balik semayang, time tula bermaafan... I besala..sessi ni mmg ayaq mata tu murah bebenor.... Baba pun mcm nk gelak..dia ckpha, dhnk buat drama pulak pastu Hadif then Nadya..comeynyaaaaaa..Abg Akif, kami yg kena mintak maaf kt dia..yela...Mama ngan Baba ni...ada masanya x cukop berusaha utk Akif..sian Akif...tp kami cuba buat yg terbaik utk Akif...InsyaAllah...maafkan kami Akif... semoga kita akan terus dpt sambut lebaran bersama2..Mama & Baba serta adik2 will always be by yourside....InsyaAllah habis dh sessi bermaafan...kami pun kena gerak pi port berkumpul - Rumah Tok Ayah...

we r the 2nd family reached there, Mak Uda n Pak Uda dh sampai dulu..depa theme green yg dh menetap/tidoq situ, Pak Joe, Pak Meran , Pak Su CD, Mka Ngah & Mak Teh bebudka nih mmg dh siap siaga dh...Mak Ngah, head chef, dia buat nasik dagang + gulai ikan aye best + nasik minyak + kuah lodeh + nasik himpit..... Mama just bwk rendnag daging + ayam masak merah.... then Mak Sue Yati smapai sekelorga....dia bwk rendang ayam... then pakat2 smapai,..thn ni Keluarga Muda, 10 anak2 ada, abg yg uslogn sj balik raya kamping dia.. semua tunggu Tok Ayah balik Masjid.. ..Tok Ayah besala lambat sikit baliknya dia beraya kt Masjid dulu.... Mama x leh beraya sapa pun dia kira nk gheyau maklumla rasanya byk salah dan silap ..yela hr2 berjumpa..mcm2la kalau jarang jumpa..jarang sikit kesalahannya.. ye dok? lepas tu sessi makan2 beramai2...dan sessi budak2 beratoq salam-beraya-duit raya syoknya depaaaaaaaaaa... then kami semua nk pi bermaafan dan sedekah Fatihah utk Tok Cek...kami ziarah kubur Tok Cek pulak... Hadif sornag sjpanggey "nenek".. smapai kt kubur , keliling 10 beradik dok keliling kubur mak depa...syahdunyaaa...kami yg menantu dok lapeh ketiga..while cucu2 dok depan sekali..., Tok Ayah lead, Hadif beriya2 baca Al-Fatihah dan mengaminkan doa2...dia concerntrate sungguh..dia kan nk "nenek" Nadya still xpaham...org angkat tgn doa dia angkat Baba sambey pegang Akif.. lepas pd tu start la kami segerombolan menyerbu rumah sedara mara... seornokla..happening rasa this yr sbb semua joint... kalau tdk uncle2 bujang nih harusla nk ngikut..this time depa ikut... by ptg....semau br smapai rumah...Baba pi open hse rumah kwn dia..Mama dh x ikut...sian tk Akif sama..sure tired.. Malam, Pak Teh (my eldest bro) called, dia nk mia beraya rumah kami..yehaaaaaaaaaaaa.. terubat la sikit jiwa Mama yg jeles pasai moi siblings galok pi balik raya Aloq Staq this yr... .mlm tu seblom depa mai, kwn Baba pun ada mai rumah beraya...tudia.syoknya raya Pak Teh mai bwk laksa Pahang...sedapnya....Mama just goreng mee lidi fav Pak Teh... lepas tu seriyat je rhujan , bebudak tu main bunga apiiiiiii....depa balik around 12 mcm tu...kami pun lenaaaaaaaaaaaaaaaaa.flat... dan mlm itu jugak Mama di serang semput kena neb sekali, legaaaaaaa Abg Akif pun sama

2nd Syawal - Raya Kedua


Quote:
hahahahha creta tergantung kan..jgn mare.....i lately agak bz la.....so nnti bebila dh selesai "audit" neh...bulehla nk merapu2 lagik


Monday, 29-Sep-2008 06:43 Email | Share | | Bookmark
hari2 terakhir di bulan Ramadhan

Mama suruh mkn setsiap...
nyum2..x poser ek...
anak dara tu duduk...sopan lagik Abg Hadif
View all 30 photos...
Assalamualaikum....dok x dok Ramadhan dh hampir ke penghujung...Alhamdulillah thn ni kami dpt merasa Ramadhan dgn izin Allah.. dan InsyaAllah harapan kami dpt merasa Ramahdan yg mulia dgn sihat dan ceria di thn2 mendatang. .. cemana dh siap ka semua nk RAYA ni??/ selagi x RAYA selagi tula shoppingnya x berenti...nih dh kami ni bertukaq theme pulak bg gang lelaki....dh baba nk sedondon ngan mama n Nadya pulak....dh nkkena beli bj melayu leinla kt Akif & Hadif.. mcm2....sampai lanin blom beli lagik..mlm karangla InsyaAllah...yg paling syoknya....Ramadhan kali ni kami dpt berbuka posa ngan Azza sekelorga..thanks sbb mai singgah menginap kt "hotel gelora" nih depa nk balik Kelantan this yr...turn sairi, thn depan turn utara ye....pasia kami pun balik Kedah next yr dlm pukoi 11 am Sunday tu sms Azza tanya dh bertolak ka blom..dia dok kalut packing lagik...Mama pun ckp kt Hadif..ok nk mkn nasik, mkn dulu lepas ni mama nk clearkan rumah...x nk sepah2 sampai Sara dtg..lepas tu nk sepah pun xpa.. lepas mkn semua...Mama dh posa ye...dh rasa mcm kekanak pulak nk start posa.. ..Mama ni dok sebok kerunaih sheercurtain yg singkat tuh...hadoihla...x berjahit lagik bekas tetas tu.. mlm nila kot...InsyaAllah esok br nk buat rendang rasanya..recipe mak zully...mintak2la jd...Baba suka tu masa pi rumah zully..dia kata ni kena buat ni Mama mama akan cuba mnegfullfil tekak Baba... Usaha tangga kejayaan kan...daging pun x beli lagik.. lepas tu mama paksa bebudka ni tidoq...hahaha br leh mengemas time depa nap... ngan Baba2 sekalik Mama suruh tidoq.. dlm koi 2 lebih Azza sms dia dh kuaq rumah...Baba kata smepatla nk pi Tunas Manja kegemaran kami sekelorga tu beli brg2 dapoq.. takot esoknya Mama kan gheja (harinila gheja sampai Raya eve neh...) cekal bebenor dh siap2 dlm pukoi 3 tu kami keluaq...pegi booking Ramadhan Buffet kt Santai... dh tu pi beli bebarang nk stock RAYA n bantai extra utk hotel gelora then dlm koi 5 lebih tu dh siap smapai rumah mandikan bebudak sambey tunggu Sara sampai...dlm 6 lebih tu depa pun sampai...masok dlm rumah rehat2 sat..mummy azza dia tu still kepenatan KPLI...ingatkan penat travel.. dok sat...Baba dh bunyi "JOM" ha bergegas la kami sbb Santai ngan rumah mmg dekat took us less than 10 mins to reach tehre..tp nampak cuaca mcm nk hujan....sungguh betoi..smapai sj kt Tg Lumpoq bridge dh hujan cats n dogs we r lucky dpt parking depan betoi2 Santai...org x pernha hayat parking kt main entrance Santai tu..Baba kata kita special case....gasak jerla pastu dh masok, Mama recce tempat yg di booked (table 41)....lors..mama booked 6 krusi + 1 bb chair...tgk2 depa just boh 4 bijik krusi...mola la hangat ati (sikit sj ) , pastu depa kona meja bagi celus jugak kami nih...dh tu start pi mengambik2 benda mkn...Abg Akif sgt baik..dia diam sj dlm stroller time mama n baba dok ambik foods...terima kasih Akif.. agaknya dia paham...mama dia ni kalau bab mkn...toksahla... penoh meja kai pakat ambik..padahai lau2k kampong jer...camporan sedap n kureng kick...xpala.mur anyway dianyer buffet RM28/head sj.. ebudak below 5 x charge pun...padahai Hadif tu mkn mcm org tua2 dh...udang habuan dia sj dh lebih 10 ekoq.. ayaq atas meja tu toksahla...bergelas2... overall kami mkn sampai tersandaq...baba palign last siap...mcm besala..dia suka dok meratah laukpauk.. bebudak active 2 org tu , Hadif & Sara dok melilau rata Santai tu...lantakla... asai bahagia...Nadya mcm slow mode sikti sbb dia sleepy sesangat dh sudha menelans... Mama ni plan nk urvey shoes utk Nadya & sandal fr Hadif...kami pun pila East Coast Mall sekali ngan Azza...singgahla CROCS, Baba mmg x nak. Sairi dok kata sedap pakai selesa worth buying..Mama mmg bekenan DORA tu...mcm kak Ca..tp baba x apporve seksa x dpt bonus nih... , then depa yg beli accessories kt Sara di CROCS tu...then heading to Clarks.., Mama dh bekenan pink girlish shoes, Azza kata sebijik mcm Sara punya....lors...tergedix nk beli ha rasanya...sua kt Baba...dia x approve.. dia kata beli sjla NIKE Mary Jane tu.. okla..Mama pun suka jugak yg tu...tp nk pakai ngan bj kurung ada sikit lain mcm sera penjagaan dia yg ala2 kain tu.... ..tp mcm besala kita pakai kasot sekolah putih tu ngan bj kurung...lama2 dh jd mcm biasakan hehehe...dh tu Azza jugak yg membeli..dia cari bag raya SARA...case lupa bwk...amboh sakan berbag2 SARA raya nih.. Hadif jugak medapat habuan...dd sairi tolong bayaqkan pencil case transformer dia.. mekasihla bebanyak.. masing dh dok menguap2 nih..br pukoi 10 pm lebih...apakata kita pi Kemaman Kopitiam...pilaaaaaaaaa kami pun...kot pekena kopi segaq sikit kot kan

at Kopitiam, Mama jumpa Rizman yg dh berkurun x jumpa...mamat tu ambohila sejak dok KL payah bebenor nk jengok opis lama nih.. Wan n Sham serta goprennya ada sekalik melepak kt Kopitiam...Azza n sairi dh cari port..then kami menyusul...Nadya ngan rambut seregum dia.. ..xpala then order kopi ice sj..n roti bakaq.. tu pun Baba perabeh roti bakaq tu...bykla ruang kosongdlm prot Baba...ka..usus Baba lebih km dr kami nnih Mama yg bulat lawa ni pun x mampu menelan lagik dh sudah minum kopi yg kaw pelek tu...kami pun balik Hotel Gelora parking lot di sediakan...kami mengamalkan concept open space without fence Sairi dh menguap2 dh..azza mmg nk semput dh...Hadif pulak pi krobek bunga api..yahoo..mmg dok taroh bunga api tu nkmain ngan Sara...tp syg, minyak gas x dak..so main bunga api cucuh nganlilin sj...jamong tu di biaqkan berdiri tegak tepi pintu rumah... bunga api pun main x byk sbb amsing2 penat woooooooo nk melayan bebudka ni smapai ke sudah pun depa leh main... segenggam jer bunga api habis.. lepas tu pakat2 mandi berjemaah...the siap2 nk tidoq...concept Hotel Gelora ni lagik. guest kena tidoq depan TV...hahahah....satu2 TV hanyala kt living area...keh keh keh...tokey ngan anak tokey pun joint tidoq sama...mam tokey ngan anak pompuan dia tidoq dlm bilik mola tu...lepas tu dia jd x lena...pi tidoq kt luaq joint sekaki mlm tu...gelisah semacam sj prot nih...agaknya penangan kopi la...dia jd x lena tidoq...Sara lagi hebat...rasanya dia tidoq 5 mins jaga...org pusing tgk dia..dia bukak mata... I tanay dia kenapa Sara x tido..."sara nampak hantu yg td kt luar"... hehehehe...masa kt Kopitiam Hadif & Sara sebok dok kata gambaq cina lama tu hantu...hah dia dh teringat bwk ke rumah dhla pulak..tp Hadif lena sj..Sara tu x lelap .Actually Mama pun x lelap sgt...pukoi 4 selom jam loceng bunyi..mama dh pi aktop kot2 depa lein terjaga....mama jerang nasik habuan SOQ...n masak sempoi2 ... Azza bangkit nk nolong...sian ngata ih..pila tidoq....dia tu nasib x semput... tidoq dhla x cukop...dia jd sebu prot...rasa kopi tula.... lepas tu 5 lebih dh siap semua..kami pun SOQ bersama2...syoknyaaa... mkn ngantuk2...Sara pun bangkit mkn sama...pastu lepas Subuh..Azza dh dok bersiap2 nk balik Klate dh...nk bertolak awia takot jam... before 7 am depa dh bertolak dr hotel gelora...Mama pun pakcing la habuan nk hantaq bebudak tupi rumah Teh n Makngah...sekolah dh katop..tp mak depa ni still bekerja... td tengahari sms Azza tanay kot dh smapai, dia kata kt Merang lagik....depa singgah Pasar Payang dulu...amboihhh beli samping songket ngan tudung la tuh..glamor tau raya depa thn nihhhhhhhhhhhhhhhhhh sah outstanding....x aci sungguh okla itu ejr....sj buat entry sbelom raya nih...sure smeua org dh cuti n bz preparing fr RAYA...only myself n few fren kt outlet lein tu still bekerja....uwaaaaaaaaaa..xpala...nasib raya Kuantan... rumah pun berteraboq lagik...xpa..kami sah x dok rumah so semua2 org...Selamat Mneyambut Aidilfitri yg mulia..ampun dna maaf di pinta sekiranya ada salah dan silap... kami mrindui hampa semua...cepat ye balik n update FP memasing..

Salam Ikhlas, Maaf Zahir & Batin drpd kami ;

Nordin Muda
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Muhammad Nuqman Akif Nordin
Muhammad Zafran Hadif Nordin
Nur Qaisara Nadya Nordin



Friday, 26-Sep-2008 06:57 Email | Share | | Bookmark
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri

 
sahabat2 FP semua.....selamat hari raya serta maaf zahir batin.. ..sedihnya sbb x dpt nk properly wish semua org apa tah lagi nkpi visit FP hampa semua.....sbb mcm bz towards end Ramadhan nih.. thn ni kami sekeluarga beraya di Kuantan sj...next yr InsyaAllah panjang umur n sihat dgn izin Allah, kami akan balik beraya di Aloq Staq...........yahooooooooooo tudia dok yahoo ht thn depan tuh...ahaks... thn ni mcm x dak feel sbb x dak kalut2 nk packing bag..tu yg mcm x sedaq kata dh dekat dh nk raya..n even Mama still gheja sampai Monday - raya eve.. thn ni kami dh x dak theme...ahaks...color pun caca merba sj...apa taknya...Mama ngan Nadya pink (tu pun pink tone belain2) while Baba n the boys dark blue yg x sama jugak ...ikut tone jugak memasing..ntah apa2...case baba la nk simpan theme "brown/orange" kami fr next yr....nk jugak dia pakai kt Aloq Staq..puashati katanya sbb pakai baju melayu dr pagi smapaike ptg...silap2 2nd rayapun kena pakai lagik baju melayu..sbb 2nd normally kami balik kampong halaman - Yan, Kedah. kat sini , lepas solat sunat aidilfitri bali rumah teruih adda g tukaq uniform dh...tu yg x berbaloi baba kata..therefore, dia kata thn ni kita "beli" ready made sjla.. kisahnyaaaaa... baju raya lein2 tu...mama dh start beli sejak awai Ramadhan lagik...tp smeua made in Kuantan sjla... tupun dh penoh jugakla lemari smapai mama kena asingkan letak dlm bag tgkla Monday time org smeua dh cuti , while Mama dok still gheja...Mama nk upkan collection raya bebudak nih yg x dak theme/boria langsong...iktu dan sj belipun..

koi raya pun mama x order byk pun this yr..mcm besa mesti tunjuk2 sj koi..xdenyer nk "buat"...pecah rekodla.. ih tp thn ni x dak cake langsong nih...x tmepah mana 2pun.. .thn lepas ada brownies zatul bwk balik aloq staq....dok mkn ngan ice cream punyala sedap...nyum nyum ....thn ni mcm nk katop jer rumah kami. ...pi melepak kt rumah tok ayah jerla n pi visit sedara mara... rumah pun x buat pembersihan pukal pun lagik..kan apa..nk berish awai2pun...sat sj dia jd mcm semak samun..

okal semua...dikesempatan ini, kami sekelrga terutama sekali saya, Zuhairah Lailiyah Ghazali ingin memohon maaf kot ada salah dan silap yg kadang tu x sedaq...tang lama x visit FP ka...lama dok menyahsawangkan FP ka...tang comment yg kadang tu menyentuh jiwa ka...maap nah...sesungguhnya tiada niat langsong di hati utk melukakn hati sapa2... semoga persahabatan kita semua akan kekal dan lebih mesra sehingga ke akhir hayat... sayangla kt hampa semua... yg mana balik kampong tu..drive elok2...semoga perjalanan hampa selesa dan selamat sampai ke kampong....ceria2 nah semua....


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net