Automate your Marketing
with Womplify




 
Nuqman Akif, Zafran Hadif & Qaisara Nadya

By: Zuhairah Lailiyah Ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-Oct-2010 05:42 Email | Share | | Bookmark
Bday Month...

she will turn 4 on coming 20.10.2010
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya....


Thursday, 30-Sep-2010 04:57 Email | Share | | Bookmark
Birthday Party Nur Qaisara Nadya & Nur Qistina Nadhira

buat dedua sekali...
hahaha sebenaqnya x tau nk buat bila..standby LO fr banner sj dulu...hahahaha...pelekat lam rumahla kalau x buat party pun..hahahahah


x jd LO ni coz Baba kata "semak" sgt...org nk baca x nampak...dia suruh simple2 sudah..pastu dia kata mcm ht Nadya dulu sj ni...hala..pakai emblishments sama


Monday, 27-Sep-2010 02:31 Email | Share | | Bookmark
Weekend yg best..Alhamdulillah

hehehehe...dah graduate .. Tahniah Muhammad Zafran Hadif
tgh beratoq nk ambik scroll :D
dgn kwn dr kecik Anaqi
View all 10 photos...
Assalamualaikum..dok buat apa?

okay last weekend was great...byk agenda starting from INTAZ Day (Hadif's Graduation), Bday Party, wedding n Open Houses (OH)...hadoih...bersusun..rezeki2 i buat sneak preview sjla coz gambaq phone ni x cantek..malas nk upload..

Saturday 25th Sept 2010:
Morning - INTAZ Graduation Day, Vistana Hotel, Kuantan
Gambaq x byk since Mama lg suka ambik video..let the pro photog captures the event....

Noon - Wedding at Peramu
No pix...pi right after Vistana...

Evening - OH at Tok Sira ( 2 hses)
No pix...Mama, Baba n bb Dira sj pi..depa lein2 tidoq...

Night - BBQ Bday Party at Bukit Istana...
Pix sikit jgk sbb Mama ni umpama "host"...hahahahaha gila kuasa kan..



Wednesday, 22-Sep-2010 01:43 Email | Share | | Bookmark
INTAZ DAY datang lagi

Assalamualaikum,

morning semua..sihatla hendaknya... I tau x dak org pun yg berFP sekarang ni..tp sjla..nk bertulisan jgk... pagi td dpt surat Sabtu ni Intaz Day 2010... la short notice...tp this yr kena pila sbb laste yr x pi...sbb apa this yr penting... Muhammad Zafran Hadif akan graduate...Ya Allah dh besaq dah anak2...thn depan dh nk darjah 1....akan bermulala episode "huruhara"... and hopefully by next yr kami pun akan berpindah ke rumah br di Bandar Putra...tp distance to town mmg lagi jauh dr lokasi sekarang dan buleh imagine sosana pagi2....jenoh..ada yg pi rumah Teh/Mak Ngah x mandi ni...hahahahahaha...

so Intaz Day nk pakai baju apa ni...baju Raya dhla x sedap pakai ...nk beli bj lein..part ni malas ni...sbb dh gemok sgt..nk cr size pun payah... Mama jd bagai di pam2 ni since Akif admitted in ICU dulu...org susah hati x lalu mkn...I ni pesen lein..susah hati koi sedap mengunyah...Dr suruh keluaq ICU x dak tempat lain nk tala pi cafe...cuba depa buat free gym ka kt hospital kan...lehla beriadah..hehehehehe..alasan... sebut pasai Akif..Alhamdulillah syukur..umur dia panjang..Allah masih bg kami kesempatan utk bersama Akif lagi..dan kalau boleh Mama nk selalu bersama2 Akif..x leh imagine kalau Akif x dak...masa kt ICu tu pun Mama sebut di mulut mama redha tp jauh dlm hati...Mama takot sgt Mama rindukan Akif .....Akif sihat sekarang..bdn dh naik...Alhamdulillah..mintak Allah beri Akif kesihatan yg begini sentiasa...minum susu pun byk dah lani...kalau ngan Mama Baba dia minum 2 jam sekali..kalau Mak Ngah sejam sekali....hahahahaha .Mak Ngah yg bbsit dia sekarang kt rumah..Mak Ngah syg dia sgt2...bertuah Akif ada Mak Ngah... Akif dh x dok kt INTAZ coz dia agak fragile...xpala...InsyaAllah semua dh Allah atur...dgn kerjaya Mama yg agak flexible sekarang....Allah dh atoq elok...Alhamdulillah


Monday, 20-Sep-2010 01:50 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri 2010

1st Syawal - kami 6 branak kehijauan
hm....mcm2 pesen posing
berdua-duaan
View all 21 photos...
Assalamualaikum,

x tau nk kata cemana...tp sy suka update gambaq2 kt Fotopages compare to FB...agaknya sy ni pesen org zaman dulu n x modern kot no... Btw, this yr kami raya Kuantan turn inlaw.....next yr InsyaAllah balik Aloq Staq...semoga Allah panjangkan umoq kami anak beranak. Raya Kuantan mcm biasa menu EastCoastla, nasik dagang nasik minyak tu mmg compulsory ada...lein2 tu ketupat nasik himpit rendang ....cuma this yr I tambahkan menu Masak Cabai Organ Dalaman ( menu wajib aloq staq) ... depa sukala..hehehehehehe...raya pertama kita rg pegi ziarah kubur Cek (nenek budak2 ni) then pegi ziarah saudara mara terdekat...malam kami pi melepak Bukit Istana makan2...

seronoknya preparation seblom raya...kami kan dh lama x balik rumah kami sendiri since Akif sakit dulu ( 28th April 2010), so kt rumah Tg Api ni..kami siap mengecat rumah buat sendiri..hahaha..cat comot2 tu kelakor tu....x pernah psg lampu raya this yr berkelip kelopla jgk...dgn pelitanya...ewah kiranya kami sekelorga membawa perubahan(g)...kih kih kih...

btw, Raya this yr mmg x dan gambaq sgt....dia merapu dana jdnya...gambaq kelorga mmg x dak...semua mcm2 pesen...dgn background sepah la mcm2...dgn masing2 malas nk charge battery dig cam...so pakai cameraphone sj yg gambaq sah2 blur ...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net